2 thoughts on “Library

  1. Mies says:

    The Studio, a one-room workspace and library, was referred to by Johnson as an “event” on the landscape. From the Glass House, it is approached through a field of tall grass and wetlands.
    The interior niche faces a small window that looks out at the nearby Ghost House. While the space has a fireplace, it has no bathroom. Primary lighting comes from a skylight located in the conical dome. https://theglasshouse.org/explore/studio/
    Philip Johnson interview, conducted on behalf of the National Trust for Historic Preservation (1991)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.